Leerlingenavond!

Leerlingenavond Gitaarschool Hans Oosterwal

Gitaarschool Hans Oosterwal houdt op woensdag 10 mei een leerlingenavond in De Voorhof, Kerkstraat 6 in Delden. Vanaf 19.30 uur brengen ruim 20 leerlingen diverse muziekstukken ten gehore. Van klassiek tot pop. Het wordt een avond waar muziek en gezelligheid voorop staan.

 

Niemand is te oud voor gitaarles

Gitaarschool Hans Oosterwal is al jaren een begrip als het gaat om gitaarles in Delden en Hengelo. Van klassieke tot elektrische gitaar. “Elke leerling speelt muziekstukken die hij zelf leuk vindt en passen bij zijn niveau. Plezier staat namelijk voorop en dat kan alleen met muziek die je zelf echt leuk vindt!” aldus Hans Oosterwal. En dat je per se jong moet beginnen met het spelen van een muziek instrument doet hij af als onzin. “Niemand is te oud voor gitaarles. Ik geef les aan leerlingen van 7 tot 70 jaar”

 

Altijd al gitaar willen spelen? Dan is deze avond een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met Gitaarschool Hans Oosterwal. Stel die ene brandende vraag aan Hans of gooi het met hem op een akkoordje. Wie weet ga jij dan naar huis met je eerste proefles in de pocket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *